load icon
  • hjem
  • Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål


Hvilken type kunstværker udstiller I ?

Kunstsamlingen udstiller originale kunstværker som malerier, akvareller, skulpturer, keramik, grafik og tekstilkunst. Derudover udstiller vi også forskellige kunstprint som litografier og Giclée print. Kunstværkerne er skabt af nye talenter såvel som mere etablerede kunstnere fra hele landet.

 

Er det unika værker ?

Ja. Kunstværker, der udstilles hos Kunstsamlingen, findes kun i denne ene udgave. Litografier og Giclée print sælges i begrænset oplag og printene er nummereret og signeret af kunstneren.

 

Er kvaliteten på kunstværkerne i orden ?

Ja. Den enkelte kunstner har lavet en aftale med Kunstsamlingen om udelukkende, at benytte professionelle kvalitetsmaterialer til frembringelse af kunstværket. Det er en sikkerhed for, at kunstværkerne kan holde mange år frem. Derfor kan Kunstsamlingen give kunstværkerne vores kvalitetsstempel. Læs mere om kvalitet på malerier her...

 

Har I et fysisk galleri ?

Ja. Kunstsamlingen er ikke udelukkende en webportal. Vi udstiller løbende kunstværker i Lyngby Storcenter og deltager på kunstmesser og udstillinger rundt omkring i Danmark. Det er også muligt at få fremvist kunstværker fra forskellige kunstnere efter nærmere aftale. Derudover arbejder vi i øjeblikket på at åbne et galleri på Sjælland.

 

Hvordan holder jeg mig orienteret om, hvor I udstiller ?

Følg os på Facebook @kunstsamlingen, så får du oplysninger omkring vores udstillinger.

 

Hvordan skal jeg opbevare og håndtere mine malerier ?

For at mindske store skader og derved undgå dyre restaureringer er det vigtigt at vide, hvordan man passer på sine kunstværker. Kunst ældes og nedbrydes som alle andre materialer, og der opstår slid og skrammer grundet daglig udsættelse for lys, varme og brug. Med den rette placering af værket og et jævnligt tilsyn kan man gøre meget for at undgå fysiske skader på kunstværker og udsætte den naturlige nedbrydning mest muligt. Læs meget mere om håndtering af malerier her...

 

Mit maleri mangler et ophæng ?
Det er vigtig at maleriet er monteret med stabile metal-beslag og skruer i en ordentlig kvalitet bag på. Og at der afsluttende er monteret en metal-wire af en god kvalitet. Så er du sikker på, at maleriet bliver hængene på væggen hvor det skal. Se alle vores maleriophæng her.

 

Kan jeg bestille et maleri ?

Hvis du gerne vil have et unikt maleri i en bestem størrelse, der skal passe til din væg, så er det selvfølgelig muligt hos os. Det første du skal finde ud af er hvilken kunstneriske stil du ønsker. Lad dig inspirere af vores dygtige kunstnere og se hvad de allerede har skabt af værker. Find den kunstner som matcher dine ønsker. Tag kontakt direkte til kunstnere via vores website og skriv dine ønsker omkring farver, størrelse, komposition mm. Spørg også ind til pris, da prisen på et maleri er varierende alt efter hvilken kunstner du vælger samt størrelsen på maleriet.